Dermalogica

ihon, mielen ja kehon tarpeet huomioiden.

Tutustu Dermalogica -ihonhoitoon

Dermalogica ihonhoitotuotteiden myynti ja hoidot. Dermalogica hoidot ja tuotteet Senses Skin Care Centeristä.

Kun Dermalogica kohtaa ihon, ihon terveys määritellään uudelleen. Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti. Miksi? Koska olemme olleet sitoutuneita saavuttamaan tuloksia ihonhoidossa jo yli 25 vuotta. Teemme tämän koulutuksen, innovaation ja ammatillisten suositusten avulla, emme mainostamisen, röyhelöisten pakkausten, tyhjien lupausten tai ylimainonnan avulla.

Dermalogican visio on selkeä: ihonhoidon tuotesarja joka ei sisällä yleisimpiä ärsyttäviä ainesosia tai ainesosia, jotka saattavat aiheuttaa epäpuhtauksien puhkeamista (esimerkiksi lanoliinia, SD alkoholia, mineraaliöljyä, keinotekoisia värejä ja tuoksuja.) Tuotteet parantavat ihon terveyttä ja ovat saatavilla ainoastaan päteviltä ihoterapeuteilta.

Kaikki Dermalogican tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa, ne eivät ole koskaan olleet osallisena eläinkokeissa ja tuotteita myydään vain siellä, missä ihoterapeutit käyttävät ammatillista harkintaa ja ammatillisia tuotteita. Vähän yli 20 vuodessa Dermalogicasta on tullut ympäri maailmaa työskentelevien ihonhoitoalan ammattilaisten ykkösvalinta.

Ota yhteyttä!


Dermalogica -kasvohoidot

Dermalogica tuotesarja tarjoaa laadukkaat tuotteet


Dermatologica tuotteet ja hoidot Helsingissä Senses Skin Care Centeristä

Katso hinnat »

Voit myös tutustua tarkemmin Dermalogican tuotteisiin täältä »

Tutustu myös muihin tuotteisiin ja palveluihimme: Kasvohoito | Sokerointi | Ripsien pidennykset

© Copyright 2017 | Kasvohoito Helsinki | Sokerointi Helsinki | Ripsien pidennykset | Dermalogica