Kokonaisvaltaista hoitoa

ihon, mielen ja kehon tarpeet huomioiden.

Henkilökunta

Senses Scin Care Centerin henkilökunta

Ninni 
Nora
Henna
Saia
Jonna

Jonna Kujanen

Olen suorittanut kansainvälisen Cidescotutkinnon valmistuessani kosmetologiksi 2001. Työn ohella olen opiskellut kokonaisvaltaisia hoitomuotoja esim. intialaista ayurvedaa, joka on maailman vanhin terveydenhoidon järjestelmä sekä kiinalaista lääketiedettä aromaterapiaopintojen yhteydessä. Teen myös Anlitz-ihoanalyyseja, joissa kasvojen ja kehon tilan mukaan selvitetään solumineraalien mahdollisia puutostiloja. Olen opiskellut myös reikin 1 ja 2 tasot. Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena craniosacral-terapia. Kouluttaudun säännöllisesti Dermalogican kursseilla tarjotakseen tieteen kehityksen viimeisimmät tiedot ja menetelmät ihonhoidossa ja valmistuin Dermalogica Expertiksi maaliskuussa 2014.

Nora Azar

Valmistuin SKY-Cidesco- kosmetologiksi vuonna 2007. Sen jälkeen olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla sekä Suomessa että ulkomailla. Olen  erikoistunut moderniin vyöhyketerapiaan ja valmistunut siihen Kaironin Luontaislääketieteen Instituutista keväällä 2012. Marraskuussa 2014 valmistuin Dermalogica Expertiksi. Teen Sensesissä myös meikkejä ja annan meikkiopastuksia. Työni ohella opiskelen ravintoneuvontaa terveysopisto Saluksessa. Teen työni sydämellä ja haluan tarjota mahdollisimman monipuolista, rentouttavaa ja tehokasta hoitoa. Tällä hetkellä äitiyslomalla.

Ninni Karttunen

Valmistuin alkuvuodesta 2014 SKY- sekä kansainväliseksi CIDESCO-kosmetologiksi. Työn ohella opiskelen ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on täten lähellä sydäntäni. Dermalogica- kasvohoidoissa olen tällä hetkellä kouluttautunut tasolle Specialist. Erikoisosaamisiini kuuluvat ripsienpidennykset sekä lämminkiviterapia. Palvelen teitä mielelläni myös ruotsinkielellä.

Jag betjänar er även på svenska!

Saia Lappalainen

Olen valmistunut Sky-Cidesco -kosmetologiksi Stadin ammattiopistosta keväällä 2013. Olen työskennellyt siitä asti hoitolatyössä. Teen kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä, hierontoja sekä sokerointeja. Olen kouluttautunut Dermalogica Expert- tasolle. Viihdyn asiakaspalvelutyössä ja teen työni aina huolella. Erityisesti pidän sokerointien tekemisestä. Olen kiinnostunut hyvinvoinnista ja haluan jatkuvasti kehittyä alalla.

Henna Myllynen

Valmistuin 2015 keväällä SKY- sekä CIDESCO kosmetologiksi ja olen ollut siitä lähtien alalla. Olen kouluttautunut Dermalogica Expert-tasolle. Sokerointien, kasvohoitojen, mani- ja pedikyyrien sekä hierontojen lisäksi teen ripsienpidennyksiä. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan kehittyä tällä alalla monipuolisesti.

© Copyright 2017 | Kasvohoito Helsinki | Sokerointi Helsinki | Ripsien pidennykset | Dermalogica