Kokonaisvaltaista hoitoa

ihon, mielen ja kehon tarpeet huomioiden.

Tuotteet

Tuotteet

Dermalogica

Kun Dermalogica kohtaa ihon, ihon terveys uudelleen määritellään. Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti. Miksi? Koska Dermalogicalla ollaan sitoutuneita saavuttamaan tuloksia ihonhoidossa, nyt jo yli 25 vuotta. Tämä tapahtuu koulutuksen, innovaation ja ammatillisten suositusten avulla, ei mainostamalla, röyhelöisillä pakkauksilla, tyhjien lupausten tai ylimainonnan avulla.

Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteet eivät myöskään sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä myöskään kuivattavaa S.D. alkoholia tai formaldehydiä. Dermalogica tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä. » Lue lisää

Jane Iredale

Jane IredaleJane Iredale on korkealaatuinen, ihoa hoitava mineraalimeikkisarja. Luonnollinen, mutta peittävä meikki syntyy ilman ihoa tukkivia tai herkistäviä täyteaineita kuten talkkia, petroleumia, nailonia tai akryyliä.

Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotka hoitavat ihoa; käytetyt mineraalit ja vitamiinit ovat farmaseuttista laatua ja luomua aina kun mahdollista. Meikeissä ei ole hajusteita eikä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita. Mineraaleissa käytetään viimeistä teknologiaa, mikä varmistaa myös hyvät suojakertoimen. Meikkejä ei ole myöskään missään vaiheessa testattu eläimillä.

Ekopharma

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Niihin on valittu aktiiviaineiksi marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään myös muita hyvin vaikuttavia raaka-aineita kuten peptidejä, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

fi-naturaEKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

 

fi-naturaAnimalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

 

fi-naturaEKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä.

 

Ravintolisät Fitline ja solumineraalit (antlitz-analyysi)

Iho heijastelee myös koko kehon tilaa, siksi on tärkeää hoitaa myös "sisältä päin". Ihon kuntoon vaikuttaa mm. suoliston kunto, stressi, hormonaalinen tasapaino, imeytymishäiriöt ja ravinto. Esim. vatsan ja suoliston toiminnan häiriöt vaikuttavat usein ihon epäpuhtauteen ja tietysti elämän laatuun. Fitlinen patentoiduilla tuotteilla on saatu erittäin hyviä tuloksia niin ihon kuin suoliston suhteen. 

Lisäksi meillä on käytössä Anlitz-ihoanalyysimenetelmä, joissa kasvoilta 'luetaan' mahdollisia mineraalien puutostiloja elimistöstä. Antlitz-menetelmää käytetään mm. Saksassa laajalti tukemaan hyvinvointia. Kysy lisää ihoterapeuteiltamme.

Tutustu solumineraaleihin osoitteessa www.solumineraalit.fi.

Tulsi-luomuyrttijuomat ja Organic India luomuyrttikapselit

TULSI-luomuyrttijuomat ja Organic India luomuyrttikapselit Luomuyrttikapseleiden yrtit ovat 100 % luomua. Kapselit ovat täysin kasviperäisiä ja sopivat näin myös sekä vegaaneille että vegetaristeille.

Luomuyrttikapselit ovat luonnostaan gluteenittomia ja niillä on Ayurvedinen lääkelisenssi Intiassa. Yrteillä on monia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä vaikutuksia aina suoliston hyvinvoinnista ihon hyvinvointiin, vaihdevuosioireisiin, alakuloisuuteen ja stressiin.

Myös Tulsi-luomuyrttijuomat tukevat hyvinvointiamme. Tulsi helpottaa stressiä, tukee vastustuskykyä, lisää elinvoimaa, edesauttaa terveellistä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen immuniteetti-modulaattori. Nämä luomusertifioidut yrttijuomat ovat testattuja ja turvallisia, joiden aito, puhdas ja pehmeä, eikä niissä käytetä keinotekoisia aromeja.

© Copyright 2017 | Kasvohoito Helsinki | Sokerointi Helsinki | Ripsien pidennykset | Dermalogica