Kokonaisvaltaista hoitoa

ihon, mielen ja kehon tarpeet huomioiden.

Tuotteet

Tuotteet

Dermalogica

Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteet eivät myöskään sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä myöskään kuivattavaa S.D. alkoholia tai formaldehydiä. Dermalogica tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä. » Lue lisää

Jane Iredale

Jane IredaleJane Iredale on korkealaatuinen, ihoa hoitava mineraalimeikkisarja. Luonnollinen, mutta peittävä meikki syntyy ilman ihoa tukkivia tai herkistäviä täyteaineita kuten talkkia, petroleumia, nailonia tai akryyliä.

Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotka hoitavat ihoa; käytetyt mineraalit ja vitamiinit ovat farmaseuttista laatua ja luomua aina kun mahdollista. Meikeissä ei ole hajusteita eikä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita. Mineraaleissa käytetään viimeistä teknologiaa, mikä varmistaa myös hyvät suojakertoimen. Meikkejä ei ole myöskään missään vaiheessa testattu eläimillä.

Provida

Providan ihonhoitoideologian mukaisesti ihoa hoidetaan mahdollisimman ”syötävillä” raaka-aineilla. Iholle ei laiteta synteettisiä tai luontaisen kaltaisia aineita (säilöntä-, väri- tai hajusteaineita), kuolleista eläimistä johdettuja aineosia tai mineraaliöljyjä ja silikoneja. Näin ihoa hoidetaan lempeästi samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja. Iho saa tarvitsemansa kosteuden, vitamiinit ja suojan ulkoisia tekijöitä vastaan – iho vahvistuu ja sen vastustuskyky nousee. Iho hengittää vapaasti ja sen aineenvaihdunta toimii paremmin. Vastustuskykyinen iho on tasapainoinen ja terve, tämä on myös oleellinen asia ihon taistelussa vapaita radikaaleja eli vanhenemisilmiöitä vastaan.

YtsaraKosmetiikka

Aisteja hemmotteleva, laadukas luonnonkosmetiikkasarja. Kehon ja mielen hemmotteluun valittavissa mm. erilaisia öljyjä ja voiteita. Ytsaran yrtit, juuret, kukat ja hedelmät on tuotettu Ytsaran orgaanisilla tiloilla Thaimaassa ja poimittu käsin luontoa kunnioittaen ja säästäen. Jos raaka-aineita ei ole mahdollista kerätä luonnosta, etsitään kemikaaleista vapaata viljelysmaata orgaaniseen tuotantoon.

Ravintolisät Fitline ja solumineraalit (antlitz-analyysi)

Iho heijastelee myös koko kehon tilaa, siksi on tärkeää hoitaa myös "sisältä päin". Ihon kuntoon vaikuttaa mm. suoliston kunto, stressi, hormonaalinen tasapaino, imeytymishäiriöt ja ravinto. Esim. vatsan ja suoliston toiminnan häiriöt vaikuttavat usein ihon epäpuhtauteen ja tietysti elämän laatuun. Fitlinen patentoiduilla tuotteilla on saatu erittäin hyviä tuloksia niin ihon kuin suoliston suhteen. 

Lisäksi meillä on käytössä Anlitz-ihoanalyysimenetelmä, joissa kasvoilta 'luetaan' mahdollisia mineraalien puutostiloja elimistöstä. Antlitz-menetelmää käytetään mm. Saksassa laajalti tukemaan hyvinvointia. Kysy lisää ihoterapeuteiltamme.

Tutustu solumineraaleihin osoitteessa www.solumineraalit.fi.

Tulsi-luomuyrttijuomat ja Organic India luomuyrttikapselit

TULSI-luomuyrttijuomat ja Organic India luomuyrttikapselit Luomuyrttikapseleiden yrtit ovat 100 % luomua. Kapselit ovat täysin kasviperäisiä ja sopivat näin myös sekä vegaaneille että vegetaristeille.

Luomuyrttikapselit ovat luonnostaan gluteenittomia ja niillä on Ayurvedinen lääkelisenssi Intiassa. Yrteillä on monia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä vaikutuksia aina suoliston hyvinvoinnista ihon hyvinvointiin, vaihdevuosioireisiin, alakuloisuuteen ja stressiin.

Myös Tulsi-luomuyrttijuomat tukevat hyvinvointiamme. Tulsi helpottaa stressiä, tukee vastustuskykyä, lisää elinvoimaa, edesauttaa terveellistä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen immuniteetti-modulaattori. Nämä luomusertifioidut yrttijuomat ovat testattuja ja turvallisia, joiden aito, puhdas ja pehmeä, eikä niissä käytetä keinotekoisia aromeja.

© Copyright 2017 | Kasvohoito Helsinki | Sokerointi Helsinki | Ripsien pidennykset | Dermalogica