Kasvohoidot

Dermalogica kasvohoidot

Dermalogica-kasvohoito räätäloidään joka kerta ihon, kehon ja mielen mukaan. Kokonaisvaltaisessa kasvohoidossa käytetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja -tekniikoita. ProSkin 60 hoitoon sisältyy aina alkupuhdistus, Face mapping -ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineet, naamio sekä täydentävät ihonhoitotuotteet. Lisäksi hoitoon sisällytetään tarpeen mukaan ja hoitoajasta riippuen kasvohieronta, mekaaninen puhdistus, ultraäänikuorinta/-puhdistus/-imeyttäminen tai jalkapohjien/käsien/päänahan hieronta. Hartiahieronta sisältyy aina hoitoon. Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä, suunnittelemme hoidon aina yhdessä. Hoidon jälkeen suosittelemme sinulle myös iholle sopivat tuotteet kotiin.

Dermalogica on johtava ammattituotesarja, joka pohjaa koulutukseen, innovaatioihin, ammattimaisuuteen ja tietysti tuloksiin ihon terveyden kautta.

Hinnasto:

 • ProSkin 30 Expert 65 € / Specialist 62 €
 • ProSkin 60 Expert 95 € / Specialist 92 €
 • ProSkin 60 + 15 min Expert 105 € / Specialist 102 €
 • ProSkin 60 + 30 min Expert 115 € / Specialist 112 €
 • Digital Detox 60 min 99 €
 • Pro Power Peel 60 min 138 €
 • Pro Power Peel 30 min 104 €
 • Skinbar 30 € (10 € hyvitys tuoteostosta)

Digital Detox hoito antaa mielelle ja keholle tauon digitaalisesta ympäristöstä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, Face mapping -ihoanalyysi, kuorinta, paineluhieronta kasvoille sekä silmänympäryshieronta magneeteilla, tehoaineet, plastisen naamion (tuplanaamiot), hartiahieronnan sekä täydentävät hoitovoiteet.

Pro Power Peel 60 on äärimmäisen tehokas ja ainutlaatuinen kemiallinen kuorintahoito. Yksilöllistetty ihosi tarpeisiin, kohdistuen useampaan huolenaiheiseen ihossa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, Face mapping -ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineiden imeytys esim. ultraäänellä, naamio sekä loppuvoiteet. Hartiahieronta sisältyy aina hoitoon. Hoidossa käsitellään kasvojen lisäksi myös kaula sekä decoltee. HUOM! Hoidon hintaan sisältyy Dermalogican kotihoito- tuotepaketti. Sopii lähes kaikille ihon kunnoille, mutta tulethan ensin konsultaatioon. Konsultaatio/ihotesti voidaan tehdä myös Proskin- kasvohoitojen yhteydessä.

Pro Power Peel 30 on nopea kemiallinen kuorintahoito. Yksilöllistetty, kohdistuen ihosi päähuolenaiheiseen. Hoidossa käsitellään ainoastaan kasvot (ei kaula/decoltee aluetta). HUOM! Hoidon hintaan sisältyy Dermalogican kotihoito -tuotepaketti. Sopii lähes kaikille ihon kunnoille, mutta tulethan ensin konsultaatioon. Konsultaatio/ihotesti voidaan tehdä myös Proskin- kasvohoitojen yhteydessä.

Pro Power Peel kuorintahoitoon ensinmäistä kertaa tulevalle tehdään ihotesti ja täytetään Dermalogican esitietolomake. Konsultaatio on maksuton. Tämän voi tehdä ProSkin-kasvohoitojen yhteydessä tai vähintään vuorokautta ennen Pro Power Peel kuorintahoitoa.

Skinbar-hoidossa pääset itse tekemään kasvohoidon ihoterapeutin opastuksella ja testaamaan sopivat tuotteet. Voit ottaa myös ystävän mukaan!

Huomioithan, että ihoanalyysi ja hoito-ohjeet eivät sisälly hoidon minuuttimäärään, joten varaathan enemmän aikaa.

Ekopharma kasvohoidot

Ekopharma on suomalainen sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja kotimaisista luomumarjoista. Ekopharma-hoito suunnitellaan joka kerta yksilöllisesti ihosi juuri sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineet, naamio. Riippuen valitsemastasi hoidon pituudesta, siihen voi sisältyä kasvohieronta, mekaaninen puhdistus (vaatii vähintään tunnin hoidon), ultraäänellä kuorinta / puhdistus/ imeyttäminen tai jalkapohjien / käsien / päänahan hieronta. Hartiahieronta sisältyy aina hoitoon. Sinun ei tarvitse itse osata päättää, suunnittelemme hoidon aina yhdessä. Lue lisää tuotteista täältä.

Hinnasto:

 • 45min / 79 €
 • 60min / 89 €
 • 75min / 99 €
 • 90min / 109 €