Ammattilaiset

Lyydia Isopahkala

Lyydia IsopahkalaOlen Lyydia Isopahkala Sensesin yrittäjä. Minulle pystyy varaamaan hoitoja kasvohoitoihin, sokerointeihin, kestovärjäyksiin sekä yumi- ripsien kestotaivutukseen ja kulmien laminointiin. Olen ensin opiskellut liiketalouden tutkinnon sekä muotimarkkinointia, mutta sitten intohimoni kauneudenhoitoalaa kohti kasvoi. Halusin oppia ymmärtämään, mitä ihossamme tapahtuu ja miten sitä voi hoitaa. Valmistuin kosmetologiksi 2022 keväällä ja ollut siitä saakka alalla. Olen kouluttautunut Dermoliga Expert-tasolle.

Suosikkituotteet: Dermalogican Age Bright Serum.

Henna Myllynen

Valmistuin 2015 keväällä SKY- sekä Cidesco-kosmetologiksi ja olen ollut siitä lähtien alalla. Olen kouluttautunut Dermalogica Expert-tasolle. Sokerointien, kasvohoitojen, mani- ja pedikyyrien sekä hierontojen lisäksi teen YumiLashes -ripsien kestotaivutuksia. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan kehittyä tällä alalla monipuolisesti.

Suosikkituotteet: Dermalogican Stress positive eye lift.

Elina Löfberg

Olen Elina ja valmistuin kosmetologiksi vuonna 2017. Minulla on monipuolinen kosmetologin työtausta. Teen kasvohoitoja, kestovärjäyksiä, sokerointeja, jalka- ja käsihoitoja. Erityisesti tarkkuutta vaativat hoidot ovat vahvuuteni. Asiakaspalvelijana olen empaattinen ja iloinen!

Suosikkituotteet: Liquid Peelfoliant