Senses Skin Care Center

Anna aikaa itsellesi

Pysähdy hetkeksi ja tule nauttimaan rentouttavista hetkistä.

Lyydia Isopahkala

Olen Lyydia Isopahkala Sensesin yrittäjä 2023 keväästä alkaen. Senses:iin ja minulle on kaikki asiakkaat tervetulleita sellaisena, kuin ovat.

Minulle pystyy varaamaan hoitoja kasvohoitoihin, sokerointeihin, kestovärjäyksiin sekä Yumi- ripsien kestotaivutukseen ja kulmien laminointiin. Olen opiskellut liiketalouden tutkinnon sekä muotimarkkinointia, mutta sitten intohimoni kauneudenhoitoalaa kohti kasvoi. Halusin oppia ymmärtämään, mitä ihossamme tapahtuu ja miten sitä voi hoitaa.

Ihon- ja kauneudenhoito on minulle intohimo ja haluan saada asiakkaani tuntemaan olonsa paremmaksi. Valmistuin kosmetologiksi 2022 ja ollut siitä saakka alalla. Olen työssäni tarkka ja laadukas työnjälki on minulle tärkeää. Tervetuloa Senses:iin! <3

Suosikkituotteeni

  • Precleanse

  • Ekopharma Herukka BB-voide

Henna Myllynen

Hei olen Henna! Valmistuin 2015 SKY-, sekä Cidesco-kosmetologiksi ja Sensesissä olen ollut 2016 syyskuusta lähtien. Kauneus ja hyvinvointi ovat kiinnostaneet minua varhaisteinistä lähtien ja jo eskarissa totesin minusta tulevan isona "nätti neiti". Työssäni kiehtoo monipuolisuus, uuden oppiminen, kädentaidot ja ihmisten kohtaaminen. Pidän tärkeänä itsensä kehittämistä alalla.

Hierominen on ollut minulle luontaisinta ja tällä hetkellä opiskelen hierojaksi, josta valmistun 2024 kesällä. Tarjontaani kuuluvat sokeroinnit, kasvohoidot, mani- ja pedikyyrit, ripsien sekä kulmien värjäykset, Yumi -ripsien kestotaivutukset, sekä hieronnat.

Mielestäni kauneudenhoito on hyvinvoinnin hoitoa ja hyvinvoinnin hoito on kauneuden hoitoa ja jokaiselle ne näyttäytyvät hieman erilailla. Hoidoissani tarjoan rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin sinun tarpeisiisi keskittyen. Tervetuloa hoitoihini!

Suosikkituotteeni

  • Dermalogica Smart Response Serum

  • Ekopharma Karpalo Puhdistusöljy

Elina Löfberg

Heippa! Olen Elina, kosmetologiksi olen valmistunut vuonna 2017. Sensesissä aloitin 2023 lopulla, ja tuntuukin että löysin juuri minulle tarkoitetun paikan. Oman nuorena koetun hormonaalisen aknen kautta löysin tieni kauneudenhoitoalalle.

Asiakkaiden kohtaaminen on ollut minulle aina erittäin tärkeä asia, sillä siitä kehittyy asiakkaan sekä kosmetologin välinen luottamus. Alasta on aina ihanaa oppia lisää, joten kouluttaudun mahdollisimman säännöllisin väliajoin.

Palveluihini kuuluvat kasvohoidot, sokeroinnit, Yumi -ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminointi, kestovärjäykset, geelilakkaukset, mani- sekä pedikyyrit. Itse työntekijänä olen rauhallinen, empaattinen sekä järjestelmällinen. Tarkka työskentely on erikoisalaani, joten voin taata työni laadun.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihini <3

Suosikkituotteeni

  • Dermalogica Liquid Peelfoliant

  • Ekopharma Mustikka kasvoöljy

Suosittelemme varauksen tekemistä helposti verkossa.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan hoitolaan soittamalla numeroon 010 239 9270
tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@senses.fi

Jos emme heti pysty vastaamaan puhelimeen, palaamme teille mahdollisimman pian.

Hoitoajan joustot ovat mahdollisia silloin, kun muutoksille on aikaa yli 24 tuntia ennen hoidon alkua sähköpostiisi saaman vahvistuksen linkin kautta.

Voit siirtää tai peruuttaa hoitoaikasi alle 24h ennen varausta tarvittaessa ottamalla yhteyttä meihin soittamalla numeroon 010 5826 270 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@senses.fi.

Kaikki mahdolliset muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varatun hoidon alkua. Jos muutos tai peruutus tehdään tätä myöhemmin, veloitamme 100% hoidon kokonaishinnasta.

Huomioithan myös, että mikäli saavut hoitoon myöhässä, veloitamme täyden hinnan varatun ajan pituudesta.