Ammattilaiset

Jonna Kujanen

Olen suorittanut kansainvälisen Cidesco-tutkinnon valmistuessani kosmetologiksi 2001. Työn ohella olen opiskellut kokonaisvaltaisia hoitomuotoja esim. intialaista ayurvedaa, joka on maailman vanhin terveydenhoidon järjestelmä sekä kiinalaista lääketiedettä aromaterapiaopintojen yhteydessä. Teen myös Anlitz-ihoanalyyseja, joissa kasvojen ja kehon tilan mukaan selvitetään solumineraalien mahdollisia puutostiloja. Olen opiskellut myös reikin 1 ja 2 tasot. Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena craniosacral-terapia (koulutukset siitä CS1, CS2, SER1, SER2, TBS1, CSWDC).

Kouluttaudun myös säännöllisesti Dermalogican kursseilla tarjotakseni tieteen kehityksen viimeisimmät tiedot ja menetelmät ihonhoidossa ja valmistuin Dermalogica Expertiksi maaliskuussa 2014.

Suosikkituotteet tällä hetkellä: Dermalogican Hydrablur ja Daily superfoliant.

Henna Myllynen

Valmistuin 2015 keväällä SKY- sekä Cidesco-kosmetologiksi ja olen ollut siitä lähtien alalla. Olen kouluttautunut Dermalogica Expert-tasolle. Sokerointien, kasvohoitojen, mani- ja pedikyyrien sekä hierontojen lisäksi teen YumiLashes -ripsien kestotaivutuksia. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan kehittyä tällä alalla monipuolisesti.

Suosikkituotteet: Dermalogican Stress positive eye lift.