Hieronnat

LÄMMINKIVIHIERONTA

Kiviterapia on kokonaisvaltainen hoito, jossa käytetään laava- ja sedimenttikivilajeja joko lämmitettynä tai viilennettynä. Hoidossa käytetään erilaisia hierontatekniikoita rentouttamaan koko keho syvällisesti. Kivien lämmittävillä ja viilentävillä vaikutuksilla vahvistetaan ja syvennetään hieronnan kykyä poistaa jännityksiä ja vähentää stressiä sekä tasapainottaa tukkeutuneita tai ylikierroksilla käyviä energioita.

Hinta 94 € / 80 min 

INTIALAINEN MARMAHIERONTA

Intialainen marmahieronta perustuu ayurvedan oppeihin hoitaa ihmistä. Marmat ovat eräänlaisia energiapisteitä keholla, ja niiden käsittelyllä tasapainotetaan ja avataan kehon energioiden kulkua. Marmat tasapainottavat kehon doshia (vata, pitta, kapha) ja stimuloivat verenkiertoa, lymfakiertoa ja hermoston toimintaa. Marmapisteet ovat yhteydessä toisiinsa energiavirtojen kautta ja käsittelyssä keskitytään juuri näihin ratoihin ja energiapisteisiin. Hoidossa käsitellään koko keho ja kasvot kevyesti yksilöllisesti valitun öljyn kanssa.

Hinta alk. 98 € / 90 min

AROMATERAPIA

Aromaterapiassa yhdistyy lymfaattinen hieronta ja eteeristen öljyjen rentouttavat sekä tasapainottavat vaikutukset. Lymfaattinen hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Käytettävät eteeristen öljyt valitaan yksilöllisesti haastattelun perusteella. Hoitomahdollisuudet ovat hyvin laajat, esim. rentoutuminen, kuonan poisto, energian lisääminen, selluliitti, immuniteetin lisääminen, lihasten relaksoiminen, hormonaalinen tasapainotus jne. Hoidossa käsitellään koko keho, myös kasvot ja jalkaterät.

Hinta alk. 86 € / 80 min

CRANIOSACRAL-TERAPIA

Lääkäri-osteopaatti John Upledger kehitti 1970-luvun loppupuolella kraniaaliosteopatian pohjalta kokonaisvaltaisen, turvallisen ja pehmeän manuaalisen terapian, jossa tuetaan kehon itsekorjautumismekanismia. Dr. Upleder antoi tälle hoidolle nimeksi CranioSacral Therapy kraniosakraaliterapia (CST). CST:llä vaikutetaan kraniosakraalijärjestelmään, jonka tehtävä on suojata aivoja ja selkäydintä sekä avustaa aivo-selkäydinnestekiertoa. Hoito tasapainottaa sekä keskus- että autonomista hermostoa ja vähentää niihin kohdistuvaa negatiivista kuormitusta. Hoitomuodolla pyritään paikallistamaan kehon ongelmakohdat ja vapauttamaan jännitys hyvin kevyellä mobilisaatiolla.

Hinta 66 € / 45 min

Helmi hetki

Aasialainen selän, hartioiden ja pään hieronta. Voimakkain hierontamme avaa jumiset lihakset ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Hinta 76 € / 45 min

Reiki

Reiki tarkoittaa suomeksi elämänenergiaa. Reiki on vanha hoitomuoto, jonka kehitti Mikao Usui 1900-luvun alkupuolella Japanissa. Reikin avulla meissä virtaava energia aktivoituu ja antaa energiaa arkielämään. Hoidossa hoidettava saa hoitajan kautta energiaa, joka vahvistaa kehon immuniteettia ja tukee paranemisprosesseja.

Hinta 77 € / 60 min