Senses Skin Care Center

Hieronnat

Pysähdy hetkeksi ja tule nauttimaan rentouttavista hetkistä.

Lämminkivihieronta

Kiviterapia on kokonaisvaltainen hoito, jossa käytetään laava- ja sedimenttikivilajeja joko lämmitettynä tai viilennettynä. Hoidossa käytetään erilaisia hierontatekniikoita rentouttamaan koko keho syvällisesti. Kivien lämmittävillä ja viilentävillä vaikutuksilla vahvistetaan ja syvennetään hieronnan kykyä poistaa jännityksiä ja vähentää stressiä sekä tasapainottaa tukkeutuneita tai ylikierroksilla käyviä energioita.

Hinta 97 € / 80 min

Aromaterapia

Aromaterapiassa yhdistyy lymfaattinen hieronta ja eteeristen öljyjen rentouttavat sekä tasapainottavat vaikutukset. Lymfaattinen hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Käytettävät eteeristen öljyt valitaan yksilöllisesti haastattelun perusteella. Hoitomahdollisuudet ovat hyvin laajat, esim. rentoutuminen, kuonan poisto, energian lisääminen, selluliitti, immuniteetin lisääminen, lihasten relaksoiminen, hormonaalinen tasapainotus jne. Hoidossa käsitellään koko keho, myös kasvot ja jalkaterät.

Hinta alk. 89 € / 80 min

Suosittelemme varauksen tekemistä helposti verkossa.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan hoitolaan soittamalla numeroon 010 239 9270
tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@senses.fi

Jos emme heti pysty vastaamaan puhelimeen, palaamme teille mahdollisimman pian.

Hoitoajan joustot ovat mahdollisia silloin, kun muutoksille on aikaa yli 24 tuntia ennen hoidon alkua sähköpostiisi saaman vahvistuksen linkin kautta.

Voit siirtää tai peruuttaa hoitoaikasi alle 24h ennen varausta tarvittaessa ottamalla yhteyttä meihin soittamalla numeroon 010 5826 270 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@senses.fi.

Kaikki mahdolliset muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varatun hoidon alkua. Jos muutos tai peruutus tehdään tätä myöhemmin, veloitamme 100% hoidon kokonaishinnasta.

Huomioithan myös, että mikäli saavut hoitoon myöhässä, veloitamme täyden hinnan varatun ajan pituudesta.