Senses Skin Care Center

Tuotesarjat

Pysähdy hetkeksi ja tule nauttimaan rentouttavista hetkistä.

Dermalogica

Kun Dermalogica kohtaa ihon, ihon terveys uudelleen määritellään. Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti. Miksi? Koska Dermalogicalla ollaan sitoutuneita saavuttamaan tuloksia ihonhoidossa, nyt jo yli 25 vuotta. Tämä tapahtuu koulutuksen, innovaation ja ammatillisten suositusten avulla, ei mainostamalla, röyhelöisillä pakkauksilla, tyhjien lupausten tai ylimainonnan avulla.

Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteet eivät myöskään sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä myöskään kuivattavaa S.D. alkoholia tai formaldehydiä. Dermalogica tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä.

Ekopharma

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Niihin on valittu aktiiviaineiksi marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään myös muita hyvin vaikuttavia raaka-aineita kuten peptidejä, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakiviä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoilla että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomu prosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%. Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille. EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä.

Jane Iredale

Jane Iredale on korkealaatuinen, ihoa hoitava mineraalimeikkisarja. Luonnollinen, mutta peittävä meikki syntyy ilman ihoa tukkivia tai herkistäviä täyteaineita kuten talkkia, petroleumia, nailonia tai akryyliä.

Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotka hoitavat ihoa; käytetyt mineraalit ja vitamiinit ovat farmaseuttista laatua ja luomua aina kun mahdollista. Meikeissä ei ole hajusteita eikä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita. Mineraaleissa käytetään viimeisintä teknologiaa, mikä varmistaa myös hyvät suojakertoimen. Meikkejä ei ole myöskään missään vaiheessa testattu eläimillä.

Suosittelemme varauksen tekemistä helposti verkossa.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan hoitolaan soittamalla numeroon 010 239 9270
tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@senses.fi

Jos emme heti pysty vastaamaan puhelimeen, palaamme teille mahdollisimman pian.

Hoitoajan joustot ovat mahdollisia silloin, kun muutoksille on aikaa yli 24 tuntia ennen hoidon alkua sähköpostiisi saaman vahvistuksen linkin kautta.

Voit siirtää tai peruuttaa hoitoaikasi alle 24h ennen varausta tarvittaessa ottamalla yhteyttä meihin soittamalla numeroon 010 5826 270 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@senses.fi.

Kaikki mahdolliset muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varatun hoidon alkua. Jos muutos tai peruutus tehdään tätä myöhemmin, veloitamme 100% hoidon kokonaishinnasta.

Huomioithan myös, että mikäli saavut hoitoon myöhässä, veloitamme täyden hinnan varatun ajan pituudesta.