Senses Skin Care Center

Kasvohoidot

Pysähdy hetkeksi ja tule nauttimaan rentouttavista hetkistä.

Dermalogica kasvohoidot

Dermalogica-kasvohoito räätäloidään joka kerta ihon, kehon ja mielen mukaan. Kokonaisvaltaisessa kasvohoidossa käytetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja -tekniikoita. Dermalogica on johtava ammattituotesarja, joka pohjaa koulutukseen, innovaatioihin, ammattimaisuuteen ja tietysti tuloksiin ihon terveyden kautta.

Face Mapping -ihoanalyysi sisältyy kaikkiin kasvohoitoihin. Se auttaa toteuttamaan ihonhoitotavoitteesi ja löytämään tuotteita, jotka todella toimivat sinulle. Saat ihoanalyysin yhteydessä yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman ja henkilökohtaiset tuotesuositukset.

Hinnasto

Pro Skin 30 min

72€

Pro Skin 60 min

102€

Pro Skin 60 + 15 min

112€

Pro Skin 60 + 30 min

122€

Pro Power Peel 60 min

145€

Pro Power Peel 30 min

111€

Pro LuminFusion

178€

Pro Bright

102€

Pro Calm

102€

Pro Clear

102€

Pro Firm

112€

Pro Pen Nanoinfuusio

159€

Pro Mikroneulaus kasvot

232€

Pro Mikroneulaus
kasvot ja kaula

252€

Huomioithan, että ihoanalyysi ja hoito-ohjeet eivät sisälly hoidon minuuttimäärään,
joten varaathan enemmän aikaa.

Pro Skin on täysin ihosi tarpeisiin yksilöllistetty kasvohoito. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, Face mapping -ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineet, naamio, hartiahieronta sekä täydentävät ihonhoitotuotteet. Lisäksi hoitoon sisällytetään tarpeen mukaan ja hoitoajasta riippuen kasvohieronta, mekaaninen puhdistus, ultraäänikuorinta/ -puhdistus/ -imeyttäminen tai jalkapohjien/käsien/päänahan hieronta. Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä, suunnittelemme hoidon aina yhdessä.

Hyödyt: yksilöllistettyä hoitoa.

Täsmähoidot

Pro Bright -hoito korjaa ihon epätasaista sävyä ja saa aikaan kirkkaamman ja sileämmän ihon. Hoidossa yhdistyvät tehokkaat raaka-aineet C-vitamiini, niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli, jotka hoitavat hyperpigmentaatiota ja kirkastavat ihoa.

Hyödyt: kirkastaa, heleyttää.

Kasvohoito epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Huokosia pehmentävät tekniikat, mekaaninen ihonpuhdistus ja antibakteeriset, ihon mikrobiomia tasapainottavat aineet toimivat yhdessä puhdistaen ja rauhoittaen tukkoista ihoa.

Hyödyt: puhdistaa, rauhoittaa.

Pro Calm -hoito on suunnattu herkälle tai herkistyneelle iholle. Kasvohoito vähentää punoitusta, rauhoittaa ihoa näkyvästi, tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kosteuttaa ihoa.

Hyödyt: rauhoittaa, kosteuttaa, tasapainottaa.

Kiinteyttävä hoito kasvoille ja kaulalle. Tässä ainutlaatuisessa kasvo- ja kaulahoidossa yhdistyvät kiinteyttävä syväkudoskasvohieronta sekä ihoa uudistavat ja vahvistavat tuotteet sileämmän ihon saavuttamiseksi.

Hyödyt: kiinteyttää, kohottaa, silottaa.

Erikoishoidot

Tehokkain kemiallinen kuorintahoitomme. Tämä ainutlaatuinen kolmen hapon yhdistelmä tarjoaa syvän kuorinnan, joka on 100 % räätälöity sinulle. Ihanteellinen pieniin juonteisiin, ryppyihin, pigmenttimuutoksiin tai näppyihin. Hyödyt: puhdistaa, tasoittaa, uudistaa.

Pro Power Peel kuorinta hoitoon ensimmäistä kertaa tulevalle tehdään ihotesti ja täytetään Dermalogican esitietolomake. Konsultaatio on maksuton. Tämän voi tehdä kasvohoitojen yhteydessä tai vähintään vuorokautta ennen Pro Power Peel kuorinta hoitoa.

Pro Power Peel 60 on äärimmäisen tehokas ja ainutlaatuinen kemiallinen kuorintahoito. Yksilöllistetty ihosi tarpeisiin, kohdistuen useampaan huolenaiheiseen ihossa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, Face mapping -ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineiden imeytys esim. ultraäänellä, naamio sekä loppuvoiteet. Hartiahieronta sisältyy aina hoitoon. Hoidossa käsitellään kasvojen lisäksi myös kaula sekä decoltee. Hoidon hintaan sisältyy Dermalogican kotihoito- tuotepaketti. Sopii lähes kaikille ihon kunnoille, mutta tulethan ensin konsultaatioon. Konsultaatio/ihotesti voidaan tehdä myös Proskin- kasvohoitojen yhteydessä.

Pro Power Peel 30 on nopea kemiallinen kuorintahoito. Yksilöllistetty, kohdistuen ihosi päähuolenaiheiseen. Hoidossa käsitellään ainoastaan kasvot (ei kaula/decoltee aluetta). Hoidon hintaan sisältyy Dermalogican kotihoito -tuotepaketti. Sopii lähes kaikille ihon kunnoille, mutta tulethan ensin konsultaatioon. Konsultaatio/ihotesti voidaan tehdä myös Proskin- kasvohoitojen yhteydessä.

Pro Mikroneulaus tarjoaa tehokkaan ratkaisun sameaan ihoon, ihohuokosten pienentämiseen, hyperpigmentaation vähentämiseen sekä juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseen. Mikroneulaus laukaisee ihon haavan paranemisprosessin. Ohuilla neuloilla nimensä mukaisesti tehdään ihoon mikrovaurioita, jolloin iho korjaa itse itsensä muodostamalla kollageenia ja elastiinia. Käytämme sitä yhdessä Pro Restore -tehoaineen kanssa, mikä nopeuttaa ihon palautumista ja tehostaa tuloksia. (sis. kemiallisen kuorinnan ja Pro Restore-tehoaineen viikon kuurin kotiin)

Hyödyt: minimoi huokosia, ryppyjä ja juonteita sekä aknearpia. Vähentää hyperpigmentaatiota, kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

Saavuta näkyvästi sileämpi ihon rakenne ilman palautumisaikaa! Dermalogican Nanoinfuusio-tekniikassa ihoon imeytetään aktiiviaineita laitteella, joka käyttää pieniä kartioita, jotka uudistavat ihoa ja parantavat tuotteen imeytymistä.

Hyödyt: tasoittaa ihoa, lisää ihon kosteutta ja hehkua.

Pro retinol -hoidossa imeytetään ja käytetään ammattitason retinolituotteita ja nanoinfuusiota, joilla aikaansaadaan maksimaalinen ihon uusiutuminen. Hoito elvyttää, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidon jälkeen on odotettavissa hilseilyä. Hoito sisältää: Alkupuhdistus, Face Mapping -ihoanalyysin, kuorinnan, retinoliseerumin + nanoinfuusion, kosteuttavan naamion ja Retinol Accelerator – retinoligeelin. Retinol Accelerator on ainutlaatuinen ammattikäyttöön tarkoitettu retinoli-geeliseerumi, joka jätetään iholle kasvohoidon jälkeen maksimoimaan kemiallisten kuorintojen tuloksia ja kiihdyttämään solukiertoa ja antamaan nopeammat tulokset. Tuote pestään pois kotona viimeistään 4h kuluttua.

Hyödyt: kirkastaa ihoa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, tekee ihosta hehkuvan.

Dermalogican Pro LuminFusion -hoito antaa edistyksellisiä tuloksia ihon rakenteeseen ja ikääntymisen merkkeihin, sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. LuminFusion 45min on erikoishoito, jossa yhdistetään retinolikuorinta, nanoinfuusio LED-valohoito punaisella valolla. Nanoinfuusio eli nanoneulaus on miellyttävä ja tehokas hoito, jossa käytetään Dermalogican Pro Pen -laitetta, mutta neulojen sijasta nanokärkiä. Näissä nanokärjissä on erittäin pieniä kartioita, jotka eivät läpäise ihoa, mutta tehostavat kuorintojen ja tehoaineiden vaikutusta 97%. LED- valohoito punaisella valolla kiinteyttää, heleyttää, rauhoittaa ja aktivoi ihoa syvistä kerroksista. LEDin alle levitetään punaisesta valosta aktivoituva ja ihoa kirkastava ja kosteuttava erikois geelinaamio.

Ekopharma kasvohoidot

Ekopharma on suomalainen sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja kotimaisista luomumarjoista. Ekopharma-hoito suunnitellaan joka kerta yksilöllisesti ihosi juuri sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, tehoaineet, naamio. Riippuen valitsemastasi hoidon pituudesta, siihen voi sisältyä kasvohieronta, mekaaninen puhdistus (vaatii vähintään tunnin hoidon), ultraäänellä kuorinta / puhdistus/ imeyttäminen tai jalkapohjien / käsien / päänahan hieronta. Hartiahieronta sisältyy aina hoitoon. Sinun ei tarvitse itse osata päättää, suunnittelemme hoidon aina yhdessä. Lue lisää tuotteista täältä.

Hinnasto

60 min

98€

75 min

108€

90 min

118€

Huomioithan, että ihoanalyysi ja hoito-ohjeet eivät sisälly hoidon minuuttimäärään,
joten varaathan enemmän aikaa.

Suosittelemme varauksen tekemistä helposti verkossa.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan hoitolaan soittamalla numeroon 010 239 9270
tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@senses.fi

Jos emme heti pysty vastaamaan puhelimeen, palaamme teille mahdollisimman pian.

Hoitoajan joustot ovat mahdollisia silloin, kun muutoksille on aikaa yli 24 tuntia ennen hoidon alkua sähköpostiisi saaman vahvistuksen linkin kautta.

Voit siirtää tai peruuttaa hoitoaikasi alle 24h ennen varausta tarvittaessa ottamalla yhteyttä meihin soittamalla numeroon 010 5826 270 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@senses.fi.

Kaikki mahdolliset muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varatun hoidon alkua. Jos muutos tai peruutus tehdään tätä myöhemmin, veloitamme 100% hoidon kokonaishinnasta.

Huomioithan myös, että mikäli saavut hoitoon myöhässä, veloitamme täyden hinnan varatun ajan pituudesta.