Miehille

Hoitoja miehille

Tavoitteenamme on räätälöidä hoidot ihmisen mukaan, ei sukupuolen. Kaikki hoidot ovat myös miehille. Meillä on alustavasti miehille suunniteltuja hoitoja, kutenDermalogican proskin -ihonhoidot ja Double Heaven for Men -Hyvänolonpaketti, mutta nekin suunnitellaan Face Mapping-ihoanalyysin ja toiveiden mukaan yksilöllisesti jokaiselle sopivaksi. Vaikka lahjakortteja miehille paljon annetaankin, yhä useammin miehet hakeutuvat oma-aloitteisesti ihonhoitoon, sokerointiin tai vaikkapa kuumakivihierontaan.

Dermalogican proskin -ihonhoidoissa saat avun niin epäpuhtaalle kuin kuivalle ja karheallekin iholle. Stressin, ympäristön sekä parranajon herkistämä iho vaatii hellävaraiset mutta tehokkaat hoidot sekä tuotteet. Ihonhoidon yhteydessä saat tärkeää tietoa ihostasi sekä keinot hoitaa sitä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Double Heaven for Men käsittää Dermalogican proskin -ihonhoidon sekä käsi- ja jalkahoidon samanaikaisesti kahden ihoterapeutin tekemänä. Hoidossa rentoutuminen tuplantuu ja saat maksimaalisen hyödyn koko ajasta.

Sokerointi on kätevä tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Sen avulla voi poistaa ylimääräiset karvat selästä, rinnasta tai vaikkapa siistiä rehottavat kulmakarvat. Sokerointi ottaa karvat juurineen, ärsyttämättä kuitenkaan ihoa. Karva kasvaa takaisin hitaammin, sängettä ja ohentuu säännöllisen sokeroinnin myötä.