Ammattilaiset

Jonna Kujanen

Olen suorittanut kansainvälisen Cidesco-tutkinnon valmistuessani kosmetologiksi 2001. Työn ohella olen opiskellut kokonaisvaltaisia hoitomuotoja esim. intialaista ayurvedaa, joka on maailman vanhin terveydenhoidon järjestelmä sekä kiinalaista lääketiedettä aromaterapiaopintojen yhteydessä. Teen myös Anlitz-ihoanalyyseja, joissa kasvojen ja kehon tilan mukaan selvitetään solumineraalien mahdollisia puutostiloja. Olen opiskellut myös reikin 1 ja 2 tasot. Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena craniosacral-terapia (koulutukset siitä CS1, CS2, SER1, SER2, TBS1, CSWDC).

Kouluttaudun myös säännöllisesti Dermalogican kursseilla tarjotakseni tieteen kehityksen viimeisimmät tiedot ja menetelmät ihonhoidossa ja valmistuin Dermalogica Expertiksi maaliskuussa 2014.

Suosikkituotteet tällä hetkellä: Dermalogican Hydrablur ja Daily superfoliant.

SAIA LAPPALAINEN

Olen valmistunut Sky-Cidesco -kosmetologiksi Stadin ammattiopistosta keväällä 2013. Olen työskennellyt siitä asti hoitolatyössä. Teen kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä, hierontoja sekä sokerointeja. Olen kouluttautunut Dermalogica Expert- tasolle. Viihdyn asiakaspalvelutyössä ja teen työni aina huolella. Erityisesti pidän sokerointien tekemisestä. Olen kiinnostunut hyvinvoinnista ja haluan jatkuvasti kehittyä alalla. Tällä hetkellä äitiyslomalla.

Suosikkituotteet: Dermalogican Sheer Tint spf 20

 

Henna Myllynen

Valmistuin 2015 keväällä SKY- sekä CIDESCO kosmetologiksi ja olen ollut siitä lähtien alalla. Olen kouluttautunut Dermalogica Expert-tasolle. Sokerointien, kasvohoitojen, mani- ja pedikyyrien sekä hierontojen lisäksi teen ripsienpidennyksiä. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan kehittyä tällä alalla monipuolisesti.

Suosikkituotteet: Dermalogican Stress positive eye lift.

Henna Seppälä

Olen valmistunut kosmetologiksi ja kosmetiikkaneuvojaksi keväällä 2017. Pohjakoulutukseltani olen parturi-kampaaja. Hyvinvointi, terveys ja kauneudenhoito ovat aina olleet intohimoni. Teen työni aina huolella ja asiakaslähtöisesti. Palveluistani löydät kasvohoidot, sokeroinnit, meikkaukset, meikkiopastukset sekä ripsienpidennykset. Olen myös kouluttautunut tällä hetkellä Dermatologican Certified-tasolle. Aloitin Sensesissä joulukuussa 2017 Saian jäädessä äitiyslomalle.

Suosikkituotteet: Dermalogican daily microfoliant ja skin perfect primer.